Bestelinformatie

[nm_banner image_id=”74″]

Bestel informatie

BESTELINFORMATIE EN VOORWAARDEN
Briefpost NL: € 1,46

European shoppers, welcome! 
You do not live in The Netherlands but would like to buy an article in the webshop, that’s possible!  Please contact us via e-mail (molto@kusdoordebrievenbus.nl) and specify the article(s) you want to order. We will calculate postage for you and then you can decide if you would like to order.
Some quick information already:
Package UK: without track&trace: € 9,00 up to 2 kilo)


BETALING
Na plaatsing van de bestelling zie je op het sluitscherm de informatie voor het overmaken van je betaling. Deze gegevens ontvang je óók op een bestelformulier in je mailbox. Niet ontvangen? Check even je spambox. 

Vergeet niet Molto te vermelden bij je betaling en je ordernummer.

LEVERING
Na ontvangst van je betaling – betalingstermijn 1 week – gaat je pakketje binnen 2 werkdagen op de post.

CADEAUSERVICE
Zit er een cadeautje bij je bestelling? Dan pakken we die voor je in!

PRODUCTINFORMATIE
We maken alle slingers zelf. De slingers zijn hierdoor geen massaproduct en uniek. Hierdoor kan het ook zijn dat de slinger iets afwijkt van de slinger op de foto. Mocht je een bepaald papiertje erg graag in je slinger hebben of liever niet, laat het ons weten. Wij maken graag een slinger op maat voor je.

RETOURNEREN
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, mail ons dan eerst met de reden binnen 2 werkdagen na ontvangst van je pakketje. Wij gaan dan samen met jou kijken hoe we het kunnen oplossen.